Trine 2: Goblin Menace – novih šest nivoa i još bolja ionako dobra grafika

Trine 2: Goblin Menace je u stvari dodatna kampanja za sjajnu avanturu koju smo recenzirali krajem prošle godine. Avantura trojice prijatelja se nastavlja, priča je još dublja i zanimljivija.

Oglas

Podsjetimo se ukratko originalne radnje… Jednom davno, u nekom kraljevstvu živjela su tri lika – Amadeus, Pontius i Zoya, a koje je svojom neobičnom moći udružio artifakt poznat kao Trine. Nešto se čudno i magično događa u šumi, i ne sluti na dobro. Vrlo brzo ćete shvatiti kako je kraljevstvo u opasnosti, a Trine artifakt (neobični leteći svjetleći predmet) spojio je ova tri junaka, koji su vrlo različiti ali koje povezuje isti cilj, a to je spasiti kraljevstvo.

U ovom nastavku vas očekuje šest potpuno novih nivoa, osjetno bolja grafika (bar tako kažu!), kao i nove vještine (skills) koje možete naučiti a koje će vam pomoći u napredovanju u igri. Sve u svemu, uživali smo u Trine 2, vjerujemo da će vam se svidjeti i Goblin Menace 🙂

Ako želite u cijelu priču ući ispočetka, preporučujemo vam da pročitate našu recenziju, koju možete naći ovdje:
Trine 2, tri prijatelja spašavaju kraljevstvo – pomozite im!

Naziv igre: Trine 2: Goblin Menace
Platforma: PC, PS3, Xbox 360
Vrsta: akcija, avantura
Izdavač: Frozenbyte
Autor: Frozenbyte
Max. igrača: multi
Namijenjena: 10+
Preporučena cijena: 7,99$
U prodaji od: 6. rujna 2012
Web stranica: www.trine2.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.