Trinity: Souls of Zill O’ll, tri junaka

Trinity je akcijski RPG koji je smješten u svijet Zill O’ll. Vodit ćete tri različita lika s različitim karakteristikama – Aleus, Daguza i Zelena, kroz vrlo zanimljivu i bogatu priču koja okružuje ovu igru. Osim glavne radnje, očekuje vas i puno dodatnih zadataka.

Sam borbeni dio igre, a koji zauzima velik dio same igre, je “party-based” što znači da je potrebna udružena snaga sva tri lika kako bi uspješno napredovali u igri. Borba mačem, magija ili neke treće vještine, sve će vam to trebati kako bi sredili brojne neprijatelje, od kojih su mnogi i ogromni, pravi divovi.

Borbeni akcijski dio je odlično napravljen, radnju pratite iz trećeg lica, uz puno efekata i odlične glazbe. Kombinirat ćete svoje vještine, npr. možete zamrznuti jezero kako bi prešli preko njega i pri tome se boriti protiv ljutih protivnika. Trinity: Souls of Zill O’ll je po nama prilično zanimljiv RPG naslov koji će se sigurno puno igrati.

Naziv igre: Trinity: Souls of Zill O’ll
Platforma: PS3
Vrsta: RPG
Izdavač: Tecmo KOEI
Autor: Omega Force
Max. igrača: 3
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 8. veljače 2011
Službena stranica: www.trinity-game.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.