Tron Evolution, legenda se vratila!

Dolazi rat. Vaš je zadatak zaštititi sustav. Imate nevjerojatna oružja i vještine, iskoristite ih najbolje što znate. Kako sve ne bi bilo jednostavno, imate i opasne neprijatelje. Sustav treba održati po svaku cijenu. Ključ sve ga ste naravno – vi!

Srećom odmah smo kopali po dostupnim podacima i s radošću možemo najaviti kako će se Tron pojaviti na svim modernim platformama. U filmu Tron jedan je haker doslovno “uvučen” u računalo u kojem su ga natjerali da sudjeluje u gladijatorskim igrama. Jedini spas i izlazak iz računala bila je pomoć herojskog sigurnosnog programa.

Pretraživat ćete ogroman Tron svijet, borit ćete se protiv nevjerojatnih protivnika, efekti su sjajni, boje nevjerojatne, nije niti čudno kako je ovaj pogled u digitalni svijet iznutra drugačiji.

Isto tako, potrudili smo se i iskopali još jedan podatak – krajem godine pojavit će se novi kino film Tron Legacy (Tron 2), otprilike u isto vrijeme kada i video igra. Na žalost, poznata je činjenica da igre koje nastaju na temelju filmova (ili obrnuto) uvijek izvuku deblji kraj, ali se iskreno nadamo da se to neće dogoditi i ovaj put.

Tron je zaista jedna prava legenda možda malo manje poznata mlađim igračima, ali mi ponešto stariji s ponosom se sjećamo tog vremena, početak ’80-tih godina, kada su i nastala prva prava komercijalna računala kao što su ZX Spectrum, Commodore 64, Atari ST, Amstrad 464 i slični.

DODATAK:
RECENZIJA: Tron Evolution, legenda se vratila !!!

Naziv igre: Tron Evolution
Platforma: PC, PS3, PSP, Wii, DS, Xbox 360
Vrsta: akcija
Izdavač: Disney Interactive Studios
Autor: Propaganda Games
Max. igrača: 1
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 49,99$
U prodaji od: 7. prosinca 2010
Službena stranica: www.disney.com/tronvideogame

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.