Ubisoft priprema novog Princa iz Perzije

Nova avantura koja je pomalo pala u zaborav na velika se vrata vraća na konzole nove generacije. Igru razvija isti tim koji stoji iza prethodnog nastavka Prince of Persia Sands of Time trilogy. Zanimljivo je kako se nova inačica razvija već tri godine. Autori tvrde kako igrače očekuje novi stil, borbeni sustav, velike mape i vrlo visok AI nivo protivnika.

Priča ide ovako… u antičkom Perzijskom svijetu naš će se Princ ponovo naći u središtu epske borbe između dobra i zla. Tek što je došao, Princ je bio svjedokom uništenja legendarnog Drveta života, iza koje stoji Korupcija, mračna supstanca koja guta sve pred sobom i pretvara u tamu. Zajedno sa svojom partnericom Erikom, vaš je zadatak – ozdraviti svijet.

Prince of Persia u trgovine bi trebao prije božića, a pojavit će se prvo na Xbox 360, PS3 i PC platforama. Ubisoft will also release a Prince of Persia game designed for the Nintendo DS featuring an exclusive storyline and additional characters.
Službena stranica igre nalazi se ovdje.

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.