Ultimate Battle of the Sexes – muškarci protiv žena? Yes!

Beskonačna borba između spolova, žena i muškaraca, proširuje se i na video igre. Koji je spol (seks) bolji, vještiji, pametniji, ljepši (dobro, ovo posljednje znamo). Muškarci bolje parkiraju, žene bolje “shoppingiraju”? Ma, izbijte iz glave te stereotipe 🙂

Pred vama je zaista simpatična i neobična igra koja će zainteresirati oba spola. Očekuje vas 25 mini igara u kojima ćete testirati snagu, plesne sposobnosti, parkiranje (ovo je ludo!), multitasking (obavljanje više poslova odjednom, hm, muški, joj joj), pakiranje na put, orijentacija, brijanje nogu (?!?), i druge zanimljive životne discipline.

Mislimo da ne treba dalje duljiti, sve vam je jasno. Igra bi zbog svoje teme trebala biti zanimljiva svima. Vas će sigurno zanimati i na kojima se platformama može igrati. Koliko smo uspjeli saznati, možete igrati na Nintendovoj Wii konzoli, iPhone i iPad uređajima, a možete je besplatno skinuti s AppStore-a na ovoj adresi.

Naziv igre: Ultimate Battle of the Sexes
Platforma: Wii, iPhone, iPod Touch
Vrsta: zabavna
Izdavač: dtp young entertainment GmbH
Autor: Conspiracy Entertainment
Max. igrača: 10
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 29,99$
U prodaji od: 1. veljače 2011
Službena stranica: http://usa.og-international.net/default.asp

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.