Unrest The Game – ponovo u borbi protiv mračnih sila!

Unrest The Game - ponovo u borbi protiv mračnih sila!

Ovo je još jedna legenda koja govori o herojima, zlim silama i raznim iskušenjima koja ćete morati proći kako bi po tko zna koji puta spasili svijet od zla. Sve u igri Unrest The Game.

Oglas

Ovo je priča o dobru i zlu. Ali malo drugačija. Radnja igre Unrest The Game vodi vas u drevnu Indiju. Igrate kao običan lik, muški ili ženski, sa svim svojim svakodnevnim potrebama, borbom za sigurnost, slobodu, hranu, djecu. Ovaj mješanac RPG-a i avanture je, kao što ćete moći vidjeti i na video traileru u gameplayu, drugačiji od drugih, atmosfera je drugačija. Ali simpatična, igriva.

Ok, u igri će sudjelovati i heroji koji imaju svoje moći, kojima su proroci odavno već prorekli kakva im je sudbina. Pretraživat ćete indijske gradove i sela, malo uživati u krajolicima, ali se i boriti protiv zlih sila. Upoznat ćete brojne ljude, prijatelje, ali važno je i upoznati i neprijatelja kako bi se bolje branili od njih. U svakom slučaju borba je nešto što nećete moći zaobići. A vjerujemo da niti ne želite…

Ljubitelji avantura s akcijskim elementima, evo nešto za vas…

Unrest The Game - ponovo u borbi protiv mračnih sila!

Naziv igre: Unrest The Game
Platforma: RPG, avantura
Vrsta: PC, Linux, Mac
Izdavač: Kiss
Autor: Pyrodactyl
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 23. srpnja 2014.
Web stranica: http://store.steampowered.com/app/292400/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.