Valkyria Soul – hvatajte, trenirajte i transformirajte čudovišta!

Kemco je izdao zadnji RPG pod nazivom Valkyria Soul koji je izašao za Androide.

Oglas

Igra je smještena na opustošenu zemlju nakon Rangarok apokalipse, koja je došla i uništila gotovo sve. Jedna od preživjelih zove se Huginn koja obožava boga Odina i želi ga uskrsnuti. Kako bi završila svoju misiju, ona ulazi u drevni zatvor kako bi oslobodila legendarnog Reginleiva kojem je drugi naziv Maiden of Battle.

Sa njom vi ste u mogućnosti loviti čudovišta i boriti se sa njima. Svako čudovište koje ulovite ima svoje jedinstvene statse, moći i osobnost. Vi ih možete trenirati prije nego postanu divlji i smrtonosni.

No vi to vjerojatno i planirate učiniti, kako bi pobijedili ostale neprijatelje u online multiplayer bitkama. Sve treba uzeti u obzir, no čini se da su za Valkyria Soul koristili Pokémon formulu, sa dodanom skandinavskom mitologijom i sve skupa smiješali u jedan dobar paket.

Ukoliko želite igri dati šansu sada je prava šansa dok je igra na sniženju. Igru sada možete preuzeti za 3,99$ na Google Playu.

valkyria soul2

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.