Valkyrie – igra će testirati vaše reflekse u retro futurističkoj fantaziji

Valkyrie

Još jedna beskonačno trčeća igra dolazi nam pod imenom Valkyrie. Ako ste igrali igru Temple Run, tada znate o čemu govorimo. Ipak, ova je igra ponešto drugačija.

Oglas

Netko je odlučio odvojiti duše od mrtvih tijela. Valkyrie je u stvari drevna legenda o jednoj ženskoj lepršavoj kreaturi koja može odlučiti o sudbini duša poginulih vojnika. Ona može odlučiti koji će vojnik ostati živ, a koji mora umrijeti i otputovati u mračne dvore Valhalle.

Igra Valkyrie ima neobičnu atmosferu i mješavina je starog i novog, retro i futurističkog. Vaša vas “trka” vodi kroz stjenovite kanjone s mističnim arhitekturama. Ukratko, igra djeluje simpatično i vjerujemo da će se i vama svidjeti.

U igri postoje dva igraća moda. Prvi ima are 10 nivoa, svaki sa svojim izgledom, glazbom, okolišem i težinom. Drugi je beskonačni odnosno Endless Mode koji možete prikazati i online na Internetu.

Igra Valkyrie nije besplatna. Možete je pronaći na Apple App Storeu po cijeni od 0,99$. Uskoro će se pojaviti i na Google Playu po istoj cijeni.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.