Valley – doživite avanturu života

Istražite ogroman i lijep svijet Valleya koristeći snagu L.E.A.F. odijela koje vam daje veću okretnost i brzinu sa izvanrednom sposobnošću manipulacije živih ili mrtvih stvari.

Oglas

Valley je avantura iz prvog lica za razliku od ostalih. Skriveni duboko u udaljenom djelu i okruženi stijenama, pronaći ćte se izgubljeni u zabitom dijelu doline.

Sa snagom nedavno otkrivenog L.E.A.F. odjela (Leap Effortlessly through Air Functionality), trčite ili skačite kroz lijepe šume i opasne ruševine, a pri tom možete kontrolirati život ili smrt kako bi otkrili tajnu misteriozne doline.

Upozoravamo vas, sa ovim novim sposobnostima dolazi i nešto vrlo loše – što više smrti okusite u dolini, to će više doline umirati oko vas. Malo je teže ovo objasniti riječima, jednostavno trebate probati igrati.

Brže se krećite, više skačite. Napravite svoj put kroz svijet Valleya i koristite nevjerovatnu brzinu i okretnost koje vam nudi L.E.A.F. odjelo.

Manipulirajte životom i smrti. L.E.A.F. odjelo vam daje moć dati ili oduzeti život svakom stvorenju. Što vi više umirete, to će i s vama umirati dolina.

Nadogradite svoje odjelo novim sposobnostima i snagom. Istražite svijet Valleya koji je ispunjen sa šumama, jedinstvenim ruševinama, šarmantnim stvorenjima, opasnim neprijateljima i ostalim misterijama.

U svakom slučaju, očekuje vas puno posla, istraživanja, ali i zabave. Svakako pogledajte video niže, sve će vam biti jasno.

Naziv igre: Valley
Platforma: PC, PS4, Xbox One
Vrsta: Avantura
Izdavač: Blue Isle Studios
Autor: Blue Isle Studios
Max. igrača: 1
Namijenjena: 12+
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 24.8.2016
Web stranica: http://www.valleythegame.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.