Wanted Corp, ili kada postanete lovac na glave?

" style=

Sve vam je naravno jasno. Ili nije, ne znamo. Onda ćemo dodati kako ste u ulozi Neala H. MadDogga, stručnjaka za teško naoružanje, ali i Irine Zimoy, čija je snaga u ona druga, psihička. Da, dobro ste shvatili, vodit ćete oba lika naizmjenično, malo muško malo žensko, ovisno kako vam to bude trebalo u nivou. Postoji i druga varijanta, a to je da igrate s prijateljem (ili prijateljicom, hehe), odnosno da "prašite" igru online ili preko mreže u kooperativnom modu.

Istraživat ćete opasne terene kroz 4 različite kampanje, na raspolaganju vam je široka paleta naoružanja i kinetičkih moći – automatske puške, granate, ali i moć telekineze (pomicanje predmeta snagom misli), stvaranje zaštitnih štitova i svjetlosnih munja. S druge strane nalazi se 26 različitih alienskih vrsta te njihovi bossovi, roboti i mehanički paukovi. Ima to ga napretek.

Radnju pratite iz ptičje perspektive, grafika je čisto dobra, radnja zanimljiva, igra bi vas mogla zainteresirati. Nas je 🙂

Naziv igre: Wanted Corp
Platforma: PC, PS3
Vrsta: pucačina u trećem licu
Izdavač: Zoo Games
Autor: Eko System
Max. igrača: 2
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 9,99$
U prodaji od: 30. rujna 2011
Službena stranica: www.zoogamesinc.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.