Warhammer 40.000 Dawn of War 2 Retribution

Warhammer 40.000 Dawn of War 2 Retribution radnjom se smjestio nekoliko godina nakon događaja koji su se zbili u Dawn of War II: Chaos Rising nastavku. Igra vam omogućuje neke nove načine igranja koje do sada niste vidjeli ili osjetili.

Dawn of War II donosi puno noviteta, između ostalog nove multiplayer jedinice, mape i nove igrive Imperial Guard jedinice. Kao što smo spomenuli, radnja se nastavlja na prethodni nastavak. Prošlo je otprilike deset godina od događaja u Chaos Rising nastavku. Sub-Sector Aurelia je očekivano stalo u ratnom stanju, od mira nema niti traga, a Imperium na sve moguće načine pokušava povratiti kontrolu. Navodna izdaja Gabriela Angelosa i njegovih Space Marinesa je promijenila tijek ratovanja, tako da su Blood Ravensi uzdrmani, a Imperialne snage su nemilosrdno desetkovane od aliena.

Dawn of War 2 Retribution omogućuje igračima da odaberu stranu za koju će se boriti, te tako možda odlučiti sudbinu ratovanja. Očekuje vas punokrvna RPG strategija s odličnom grafikom i borbenim efektima. Ako ste igrali neki od prijašnjih nastavaka tada znate što govorimo. Svim ljubiteljima dobre strategije preporučujemo ovaj nastavak.

Naziv igre: Warhammer 40.000: Dawn of War II – Retribution
Platforma: PC
Vrsta: RTS, strategija
Izdavač: THQ
Autor: Relic
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 29,99$
U prodaji od: 1. ožujka 2011
Službena stranica: http://community.dawnofwar2.com/
 

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.