Wario Land – niste Mario nego njegov anti-lik, prava zločestoća s više različitih lica

Ako je Amrio bio dobar, onda je Wario zao. Pogledajte kako igra izgleda s one “druge strane”. Od sada ste Wario, negativna sjena i sve u svemu – pravi zločesti lik.

Oglas

Neki će reći kako su zli likovi, kako u video igrama, pa tako i u filmovima i u životu zabavniji, i općenito im je zanimljivije. Na žalost, to je točno, ali kada govorimo o video igrama slobodno možemo reći – srećom. E sad, koliko je to zabavno, vidjet ćete i sami u ovog “anti Mario” igri.

Kao Wario, krenuli ste u potragu za blagom koje se krije negdje duboko u pećinama. Dok budete tražili put prema zlatu i blagu. No, vaš put naravno nije popločen ružama, nego vas usput očekuju brojne prepreke, tako da ćete uzviknuti “Svih mi 3D grafika!”

Ima Wario svoje tajno oružje, a to je da se u različitim situacijama možete pretvoriti u različite likove, kao što su King Dragon Wario, Eagle Wario i Bull Wario. Ako uspijete preživjeti i sakupiti sva bogatstva koja su pred vama, gdje će vam biti kraj 🙂

Naziv igre: Wario Land
Platforma: Wii
Vrsta: platformska akcija
Izdavač: Nintendo
Autor: Nintendo R&D3
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 41,95$
U prodaji od: 26. srpnja 2012
Službena stranica: www.wariolandshakeit.com/launch/index.html

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.