Way of the Samurai 4 – mlati, mlati, tužit ću te tati!

Sobe za mučenje, misije u kojoj ćete pokazati koliko je veliko samurajsko srce. Ovi brutalni ratnici nisu imali milosti, sve ćete to i sami isprobati u igri Way of the Samurai 4.

Oglas

Četvrta reinkarnacija igre ponovo donosi odličnu akciju u kojoj vas očekuje pregršt onih samurajskih borbenih elemenata. Ako se dotaknemo radnje, saznali smo kako je admiral Perry britancima otvorio japanske granice i tako omogućio globalizacijske procese. Da, ima toga i u ta stara i davna vremena.

Ipak, neće to baš ići sve tako jednostavno. Jedna od japanskih luka je i maleni i skromni japanski grad Amihama, gdje se nalazi jedna grupica pobunjenika kojima se nikako ne sviđa kako to Britanci namjeravaju globalizirati njihovu zemlju. Ova se grupa hrabrih samuraja naziva “Disciples of Prajna” i oštro će se boriti protiv britanskih osvajača, kao i protiv svih izdajnika koji su na njihovoj strani.

U ulozi ste hrabrog i usamljenog samuraja koji je shvatio kako je oko njega kaos, te se pridružio Prajna samurajima. Sve svoje borbeno znanje će iskaliti na osvajačima, i to bez milosti. Tko mu stane na žulj, ostat će kraći za glavu… Banzaiiiii….

Igra je prilično dobro napravljena, kao i prva tri nastavka. Ako su vam se oni svidjeli vjerujemo kako ćete imati srca i zaigrati i ovaj četvrti nastavak.

Way of the Samurai 4 02

Naziv igre: Way of the Samurai 4
Platforma: PC, PS3
Vrsta: akcija
Izdavač: Ghostlight
Autor: Acquire
Max. igrača: –
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: siječanj 2015.
Web stranica: http://blog.ghostlight.uk.com/post/way-of-the-samurai-4-is-coming-to-pc-on-steam

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.