White Night – horor igra sa stilom?

Ovo je igra koja kombinira akciju u trećem licu, istraživanje i rješavanje puzzle, zrelu napetost i hrpu izazova koji su bazirani na old school horor avanturama. White Night je survival igra u trećem licu koja je smještena u vrijeme jazza davnih 30-tih godina.

Oglas

Kako igraći istražuju mračni dvorac u gluho doba poslije fatalne prometne nesreće koja se desila u blizini, što je započelo kao potraga za pomoć te sada postaje očajnička potraga za razotkrivanje tajni koje se skrivaju iza dvorca.

White Night je igra crno bijele tehnike sa stilom, koja se bazira svojoj temeljnoj mehanici. Osvijetljeni putovi kroz mrak će vam pomoći da pronađete skrivene putove i tragove, pružajući sklonište od užasa koji vrebaju dvorcem.

Sa naprednim filmskim dizajnom, odličnim zvukom, strašnim efektima i opuštenim vokalnim performansama, ova igra će vam pružiti posebno zadovoljstvo i osjećaj za igranje.

white night2

Naziv igre: White Night
Platforma: puzzle
Vrsta: PC, Xbox One, PS4
Izdavač: Osome Studio
Autor: Osome Studio
Namijenjena: 12+
Preporučena cijena: /
U prodaji od: 3. ožujka 2015
Web stranica: http://osome-studio.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.