Wolfenstein The New Order – ne, nije kraj, borba se tek razbuktava!

Wolfenstein The New Order

Ponovo su se zli mozgovi skupili na hrpu i opet hoće stvoriti beskonačni teror. Klasična FPS pucačina u novom ruhu, dolazi Wolfenstein The New Order!

Oglas

Radnja igre Wolfenstein The New Order vodi vas u 1946. godinu, odmah nakon Drugog svjetskog rata. Saveznici napreduju i sve izgleda kako će slomiti nacističku Njemačku, no Nijemci se ne daju. Nacističke snage već neko vrijeme eksperimentiraju s tko zna čim, sve je u rukama okrutnog general Wilhelma Strasse (Deathshead) i njegove tehnološki napredne mašinerije. Nakon što je propao posljednji napad saveznika na Deathsheada, rat se nastavlja.

Godine 1960. rat u Europi završava, pobjednici su… Nacisti! Sve su pokorili svojom vojničkom čizmom, teror i brutalno nasilje širi se u potlačenim zemljama koje su sada na koljenima. Da, u ovom svjetskom ratu pobijedili su Nacisti i praktički vladaju cijelim svijetom.

Vi ste kapetan B.J. Blazkowicz (neki Blašković?) američki ratni heroj i kako to uvijek biva – posljednja nada za slom nacističkog terora. No, nećete se boriti protiv običnih vojnika nego protiv hrpetine Naci-robota i super vojnika! Da, i dalje je na čelu zloglasni Deathshead (smrt od smrti, da da…). Sami vi možete ispisati povijest čovječanstva na drugačiji, ljepši način.

Eto, to je kratka pričica ove igre koja djeluje vrlo ozbiljno, a i prilično je brutalna za igranje, što možete vidjeti i sami na priloženom video traileru i gameplayu. Grafika i igrivost su na visini, pa tko voli (i smije) nek’ izvoli… 🙂

Wolfenstein The New Order

Naziv igre: Wolfenstein The New Order
Platforma: FPS
Vrsta: PC PS4, PS3, Xbox 360
Izdavač: Bethesda Softworks
Autor: MachineGames
Max. igrača: multi
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 44,99 eura
U prodaji od: 20. svibnja 2014.
Web stranica: http://www.wolfenstein.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.