Wolfenstein The Old Blood – hoće li Nacisti preokrenuti rat?

Wolfenstein: The Old Blood je samostalni dodatak koji je radnjom smješten ispred FPS akcijske avanture Wolfenstein: The New Order, donosi zanimljivu priču.

Oglas

Godina je 1946. i Nacisti su izgleda pronašli način kako će preokrenuti ratna previranja u svoju korist (2. Svjetski rat). Naravno, nisu računali na vas i vašu ekipu saveznika koji im mogu u potpunosti pomrsiti račune. U ulozi ste B.J. Blazkowicza koji mora odraditi dvije epske misije duboko u njemačkom području, u Bavarskoj, a koje će slomiti  planove Nacista i potpuno ih izbrisati sa lica zemlje.

Prvi dio, odnosno Part one of Wolfenstein: The Old Blood misija zove se “Rudi Jäger ant the Den of Wolves”. Našeg junaka BJ Blazkowicza postavlja u ulogu infiltratora. Drugim riječima, morate se uvući u opasni dvorac Castle Wolfenstein i ukrasti planove s koordinatam Generala Deathsheada.

Drugi dio igre se naziva “The Dark Secrets of Helga Von Schabbs”- morat ćete krenuti tragom ukradenih koordinata koje će vas odvesti u grad Wulfburg, a kojeg su okupirali Nacisti. Točnije, tamo se nalaze nacistički arheolozi koji traže tajanstveni artifakt, a koji može oživjeti drevne sile mraka i dati im nadljudsku moć.

Naravno, upravo uz te sile i neku vrstu crne magije Nacisti namjeravaju preokrenuti 2. Svjetski rat u svoju korist. Nadamo se da im to nećete dopustiti 🙂

Wolfenstein The Old Blood 02

Naziv igre: Wolfenstein: The Old Blood
Platforma: PC, PS4, Xbox One
Vrsta: pucačina u prvom licu, FPS
Izdavač: Bethesda Softworks
Autor: MachineGames
Max. igrača: –
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: – (Steam)
U prodaji od: 5. svibnja 2015.
Web stranica: http://www.wolfenstein.com/en-gb

 

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.