Wonderful Wizard of Oz, čarobnjak iz Oza!

Sjećate se Čarobnjaka iz Oza, jedne od najljepših dječjih priča ikad ispričanih. Tko se ne bi sjetio simpatične djevojčice Dorothy čiju je kuću u Kanzasu jednog dana otpuhao veliki vjetroviti vrtlog i odnio je u nevjerojatnu zemlju neobičnih čudesa.

Nova interaktivna fantastična igra u centar pažnje osim Dorothy donosi i poznate junake, veliku četvorku – The Tinman (limeni čovjek), The Scarecrow (strašilo), Cowardly Lion (lav) i mali pas Toto, a zajedno će putovati po neobičnoj zemlji Oz pokušavajući pronaći Dorothyn put po kojem bi se trebala vratiti kući. No, niti njeni još prijatelji neće moći dovoljno pomoći, zato ste tu vi.  Putovat ćete preko Munchkinlanda, preko makovih polja, kroz mračne šume, sve do vještičjeg dvorca i grada Emerald gdje ćete upoznati i strašnog čarobnjaka iz Oza. naravno, on uopće nije strašan, nego će pomoći Dorothy da se vrati kući.

Pridružite se Dorothy i njenoj maloj ali hrabroj družini i pomognite im u njihovom naumu. Lijepa priča ispričana kroz jednu video igru. Inače, zanimljivo je da će se istoimeni kino hit pojaviti tek 2012. godine (drugi video trailer).

Naziv igre: The Wonderful Wizard of Oz
Platforma: PC
Vrsta: avantura, slagalica
Izdavač: Calypso Games
Autor: Digi Ronin Games
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 30. prosinca 2010
Službena stranica: www.bigfishgames.com/download-games/1261/wonderfulwizardofo/index.html

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.