World of Warcraft: Wrath of the Lich King je stigao!

World of Warcraft: Wrath of the Lich King je stigao!

Sigurno ste čuli da je prije nekoliko dana u cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, pred dućanima ovlaštenih distributera igre bio kilometarski red. Iako je kopija bilo sasvim dovoljno, bitno je čim prije doći do najnovije ekspanzije, instalirati je i krenuti u nove pohode. To imam itekako logike jer se radi o masovnoj online multiplayer igri (MMORPG) koja istovremeno može primiti tisuće i tisuće igrača, tako da svaki novitet koji donosi najnovija ekspanzija može biti itekako ključna u igri i na bojnom polju. Povećava se nivo napredovanja u igri, dolaze novi talenti, nove mogućnosti definiranja likova, nove mogućnosti, zone, čudovišta, predmeti i načini igranja. I još puno, puno više.

Isto tako, ne treba posebno spominjati kako je WoW zajednica izuzetno jaka, možda i jedna od najjačih igraćih zajednica u svijetu, što možete provjeriti i na službenim stranicama igre za koju je link niže.

Što čekate, trkom u trgovine!

World of Warcraft: Wrath of the Lich King je stigao!

Naziv igre: World of Warcraft: Wrath of the Lich King
Platforma: PC
Izdavač: Blizzard Entertainment
Autor: Blizzard Entertainment
Vrsta: MMORPG, masovni multiplayer online RPG
Max. igrača: tisuće i tisućeeee
Namijenjena: klincima
U prodaji od: 13. studeni 2008
Homepage: www.worldofwarcraft.com
Savjeti i trikovi

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.