World of Warplanes – masovna multiplayer online akcija s avionima, ovo je novi WoW

World of Warplanes

Nova avio-simulacija i akcija je pred vama. World of Warplanes je igra koju karakterizira ono što svi volite – možete je igrati online i možete je igrati besplatno! Ovo je definitivno novi WoW!

Oglas

Ne, naravno da nismo mislili na World of Warcraft, nego World of Warplanes. Igra će vas prije podsjetiti na sličnu masovnu multiplayer simulaciju preko Interneta, World of Tanks, koju također možete igrati protiv tisuća i tisuća drugih igrača preko Interneta.

Tek što se pojavila, igra je postala veliki online hit. Inače, radnja igre World of Warplanes prati po tko zna koliko puta opjevani 2. Svjetski rat (WWII), a u igri vas očekuje više od 200 modela aviona s kojima se možete boriti. Naravno, ispočetka je sve teško, no ova igra odlično testiraju vaše letačke i borilačke vještine. Ovo nije auto utrka ili tenkovski dvoboj, ovo je nešto teže, pravi rat u zraku, daleko gore među oblacima…

Ako volite dobru avionsku akciju, onda svakako instalirajte World of Warplanes, igra je besplatna. Što još čekate? Kliknite na ovaj link, a ostalo je sve na vama…

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.