World of Warplanes – najbolja multiplayer simulacija leta – i to besplatna!

World of Warplanes

Treba li nešto govoriti o World of Warplanes, najboljoj online multiplayer akcijskoj simulaciji? Igra vas vodi u zlatno doba avijacije u vrlo atraktivnoj MMO akciji.

Oglas

Igra je napravljena po uzoru još jedne sjajne simulacije u kojoj se naganjate tenkovima, a to je naravno World of Tanks, u kojoj možete također beskonačno online igrati i napucavati se tenkovima. Jesmo li vam spomenuli kako su obje igre – besplatne? Jesu, jesu 🙂

Dakle, sama se igra temelji na nekim od najslavnijih avionskih bitaka koje su se vodile od 1930. godine nadalje, sve do današnjih modernih dana. Na raspolaganju vam je više vremenskih razdoblja, ali i pregršt licenciranih aviona koji su se nekada koristili u zračnim borbama.

Dakle, na vama je da odaberete vrijeme i avion i akcija kreće praktički odmah. Ne treba posebno spominjati kako je grafika i igrivost na vrlo visokoj razini, a to je i ono najvažnije za pravi užitak igranja. Što još čekate – downloadajte igru i uživajte u zračnim borbama… možda koju i pobijedite 🙂

World of Warplanes

Naziv igre: World of Warplanes
Platforma: simulacija leta, akcija
Vrsta: PC
Izdavač: Wargaming
Autor: Wargaming
Max. igrača: multi
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: besplatna
U prodaji od: 12. listopada 2013
Web stranica: http://www.worldofwarplanes.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.