WRC 3 – službena reli igra FIA World Rally Championshipa stiže u listopadu

Treća sreća, treća reinkarnacija ove igre uskoro će zakucati na vrata dućana širom svijeta. Igra donosi puno noviteta, neke nove igraće modove i naravno – sve je licencirano.

Oglas

Evo nekoliko zanimljivih sitnica. Za početak spomenimo kako će se pojaviti praktički na svim platformama – PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360 i PC. U Milestoneu se hvale kako su igru promijenili radikalno, no ako se prisjetimo prvog nastavka, odnosno originalnog WRC-a kojeg smo i recenzirali, s igrom baš i nismo bili prezadovoljni, naprotiv. Dvojka je donijela nekakav napredak, ali ne prevelik. Od ovog trećeg nastavka “kraljice auto sporta”, kako se još reli utrkivanje i naziva, očekuje se puno, a navodno ćemo i dobiti puno. Živi bili pa vidjeli 🙂

WRC 3 donosi kompletnu sezonu 2012 sa svim timovima i vozačima, poboljšan je i grafički endžin (Spikengine). Očekuje vas 37 reli automobila, 13 trkaćih lokacija, 83 različita brzinska ispita, 54 tima, 5 SSS staza (Super Special Stages) i još puno toga.

Sve detalje o igri potražite na službenim stranicama na ovoj adresi. Mi žarko očekujemo novu “reli trkačinu”, a do tada pogledajte kako zapravo izgleda, u video traileru i gameplayu niže.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.