Wreck-It Ralph – ili kako bi u našem narodu rekli – vudri ga, Blaž!

Još jedna igra koja nam dolazi iz Disney Interactive studija, a koja ima sovju filmsku i igraću inačicu. O filmu je prepun Internet, o igri gotovo ni traga ni glasa. Ipak, nešto smo iskopali.

Oglas

Radi se o klasičnoj arkadnoj igri koja je dobila dva moderna ruha koja smo već spomenuli – prvo je istoimeni kino film koji će se uskoro pojaviti na velikim platnima širom svijeta, a drugi je video igra koja je tematski vezana uz film, i obrnuto. A tko je us tvari Wreck-It Ralph? To je simpatični zloćko koji je, kako kažu, neshvaćen. U stvari, kroz ovu igru naš će junak pokušati svima dokazati kako i on kao takav može postati heroj.

Igra se tematski veže uz film, ili bolje rečeno nastavlja tamo gdje se Ralph udružio s prijateljem Fix-It Felixom, a s kojim zajednički mora spasiti prijatelje od velike Cy-Bug invazije. U igri Wreck-It Ralph očekuju vas potpuno novi nivoi (Sugar Rush, Hero’s Duty, Fix-It Felix Jr.) u kojima ćete isprobavati Ralphovu snagu u uništavanju Cy-Bugsa, a  “popravljaču” Felixu ćete se vraćati da popravi štetu.

Uz novu priču i kooperativni mod za 2 igrača, moći ćete igrati kao Ralph ili Felix i rješavati simpatične zadatke koji su postavljeni pred vas. Za svaki uspješno riješeni zadatak dobit ćete “Hero Medals” (medalje).

Naziv igre: Wreck-It Ralph
Platforma: Wii
Vrsta: platformska akcija
Izdavač: Activision
Autor: Disney Interactive Studios
Max. igrača: 2 (kooperativni mod)
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 30. listopada 2012
Web stranica: http://disney.go.com/wreck-it-ralph/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.