Wreckateer – Microsoftova inačica za Kinect for Xbox 360 koja podsjeća na Angry Birds?

Ne znamo hoće li ova igra postići popularnost kao Angry Birds, radnja je vrlo slična ali napravljena na drugačiji način. Ako nas pitate, Wreckateer je bolji, ali vam treba Kinect for Xbox 360.

Dakle, priča je ista – nanišanite, nategnite i razbijte dvorac! Igra je napravljena u 3D stilu, dakle i po tome se razlikuje od “ljutih ptičurina”. Uz dva simpatična lika, Wreck i Tinker, putovat ćete svijetom i razbijati dvorce. Zar to nije sjajno? Samo nategnite svoj katapult i u čim manje poteza razvalite dvorce, manje i veće, visoke i niže, s brojnim kulama.

Na raspolaganju vam je šest projektila, ali oni nisu obični, nego magični. Dok projektili lete prema dvorcu, s njima možete dodatno upravljati, ali i aktivirati neke dodatne “moći” koje ti projektili imaju. Tu je čitava paleta moći – Flying, Explosive, Splitting, Speed, a sve kako bi dvorce koje ste naciljali sredili u što manje udaraca, odnosno osvojili što više bodova.

Izgleda zabavno, pogledajte priloženi video i sami… 🙂

Naziv igre: Wreckateer
Platforma: Xbox 360
Vrsta: akcija
Izdavač: Microsoft
Autor: Iron Galaxy Studios
Max. igrača: –
Namijenjena: 10+
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 25. kolovoza 2012
Web stranica: http://irongalaxystudios.com/

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.