WWE All Stars, atraktivne borbe kečera

Još jednom pred vama su vrlo atraktivne hrvačke borbe kako to samo kečeri znaju. Naravno, WWE All Stars je igra koja u prvom redu donosi zabavu, a ne pravu borbu, kako to i je u ovom nazovimo ga prvenstvu. Igra donosi puno toga, no idemo redom.

Za početak, moramo reći kako je pred vama lista najboljih, najjačih i najžešćih boraca ikad! Ove će super zvijezde biti u vašim rukama, vi upravljate njima, a koliko to sve dobro i atraktivno izgleda, možete vidjeti i sami u videu niže (trailer, gameplay, intervju). Tu su stare legende, nove zvijezde, borci u usponu, samo birajte. Ne treba posebno spominjati kako je svaki borac detaljno opisan, a svaki ima svoje posebne udarce i karakteristike.

Sam igraći dio je odlično napravljen, puno je različitih poteza koje ćete moći primijeniti, a sve to izgleda jako dobro. Publika je luda, obožava vas dok pobjeđujete, komentatori su vatreni. Naučit ćete razne zahvate, bacanja, udarce, te što ne najvažnije – čitave kombinacije udaraca kojima ćete razvaliti protivnike.

Jedna od najboljih hrvačko-kečerskih simulacija je pred vama. Znate što vam je činiti 🙂

Naziv igre: WWE All Stars
Platforma: Wii, PS3, PS2, PSP, Xbox 360
Vrsta: simulacija, hrvanje
Izdavač: THQ
Autor: THQ San Diego
Max. igrača: –
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 49,99$
U prodaji od: 29. ožujka 2011
Službena stranica: www.wweallstars.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.