Xbox Fitness – budućnost fitnesa počinje s Kinectom za Xbox One

Xbox Fitness

Opaku najavu napravio je Microsoft s novom fitnes igrom koja dolazi na njihovu novu Xbox One konzolu. Xbox Fitness je prava budućnost virtualnog vježbanja.

Oglas

U stvari, točnije bi bilo reći kako se radi o pravom vježbanju, odnosno pratite ono što vam govore fitnes treneri Jillian Michaels, Tony Horton, Shaun T i Tracy Anderson, a igra će se pojaviti i na Xbox Wire. Jasno, Xbox Fitness koristi sve napredne mogućnosti Kinecta za Xbox One, tako da ćete morati pravilno odrađivati svoje vježbe.

Moći ćete pratiti otkucaje srca, nivo aktivnosti i općenito sve performanse svog tijela za vrijeme vježbi, ako to tako možemo nazvati.  Samo pratite što se događa na ekranu, izvodite vježbe pravilno i bit ćete lijepi i vitki kao i vaši treneri… mo’š mislit’ 🙂

Xbox Fitness

Svoje ćete rezultate vježbi moći uspoređivati i na Xbox Live mreži. Zanimljivo je i kako je Xbox Fitness igra inteligentna – ako igra osjeti kako vam vježbe baš i ne idu, predložit će vam jednostavniji raspored. Igra radi na novoj generaciji Kinecta koji može “pročitati” i promjene na vašoj koži, te tako izračunati i otkucaje vašeg srca. Kinect mjeri i veličinu vaših mišića, snagu, visinu skokova i slično.

Inače, vježbe traju od 10 do 60 minuta, a što možete sami odabrati. U svakom slučaju Xbox Fitness djeluje kao jedna od najnaprednijih fitnes igara koje postoje na tržištu. Malo ćete još pričekati na nju, u prodaji će se pojaviti u prosincu.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.