Xbox One S – kako izgleda kao prijenosno računalo!

Edward Zarick je poznat u ovoj zajednici po zanimljivim preradama raznih uređaja, ovaj puta je odlučio “pojačati” novu Microsoftovu konzolu i od nje napraviti nešto totalno ludo.

Oglas

Za one koji ne znaju Xbox One S je pojačana inačica originalne Xbox One konzole koja se pojavila 2013. godine, uz neke hardverske promjene, bolji rad s kontrolerom, nešto elegantniji izgled i uz podršku za 4K.

Kako kaže sam Zarick, želja mu je bila napraviti uređaj koji bi mogao na neki način konkurirati uređaju kao što je još jedan popularni Mivrosoftov proizvod, Surface Book. Ukratko, od hardvera je sve zadržano – procesor, interna memorija i Blu-ray čitač, a dodan je 19 inčni LCD ekran HD rezolucije (720p). Možda ne izgleda najbolje, djeluje možda onako starinski, ali je svakako simpatičan. Nema bateriju, tako da ga morate spojiti na izvor struje. Koliko vidimo nije niti lako prenosiva, tako da će vam trebati poveća torba 🙂

Spomenimo kako ima HDMI video izlaz i podržava 4K ekran. Zanimljivo je i kako ćete ovo “čudo” moći kupiti, a dostupne su dvije inačice – s 500 GB interne memorije za 1.495$ i s 1 TB za 1.545$.

Čak vidimo i kako navodno i poklanjaju jedan Xbox One S laptop odnosno modificiranu konzolu. Sve vrlo detaljno opisane informacije možete pronaći na njegovim stranicama.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.