Xbox One S u prodaji za desetak dana?

Xbox One S konzola će navodno biti dostupna kako za kupce koji su ju ranije naručili tako i za one koji će ju moći kupiti u trgovinama.

Oglas

Microsoft je najavio da će Xbox One S stići u trgovine početkom kolovoza, iako je bilo malo vjerojatno da će se isto i dogoditi.

Da vas podsjetimo, konzola je manja i sa boljim performansama od prethodne. Iz Microsofta navode da su veličinu smanjili za 40 posto, dok su povečali performanse da podržava 4K rezolucije (ne i igranje) za objave i gledanje video sadržaja, također predviđena je i podrška za HDR video i igre. Iako trenutno postoji samo nekoliko HDR naslova mnogi će moći uživati u Gears of War 4, Forza Horizon 3 i Scalebound-u.

Uz novu konzolu dolazi i novi Xbox Wireless Controler, koji ima Bluetooth podršku za Windows 10 Anniversary Update koji će biti dostupan isti dan kao i konzola.

Trenutno će na tržištu biti dostupni samo 2TB modeli po cijeni od 399 USD u nekoliko država, nama najbliža biti će Mađarska.

Za one kojima je to previše iz Microsofta najavljuju i konzole s manje prostora za pohranu, i to od 1TB po cijeni od 349 USD i 500GB za 299 USD.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.