YouTube Gaming – dolazi li nova generacija online igranja?

Google je nedavno pokušao kupiti Twitch što je neslavno završilo. Nakon što su ga odbili, Google je odlučio sam utrti svoj put na teritoriju streamanja videoigara. Dolazi li – YouTube Gaming?

Oglas

Ovaj plan bi trebao biti realiziran novom aplikacijom i web stranicom YouTube Gaming, a trebala bi biti u funkciji već ovog ljeta.

Naglasak je na live streamu, a kvaliteta prijenosa bi trebala biti okosnica cijelog projekta. Streamanje u 60fps, automatsko pretvaranje filmića u YouTube video, mogućnost dijeljenja pojedinačnih linkova za prijenose uživo (ne bi trebalo dijeliti novi link svaki put kaa idete uživo op.a.) i slične funkcije bi trebale privući korisnike.

YouTube Gaming će imati više od 25 000 stranica za pojedine igre kako bi što lakše pratili sadržaj i filmove svojih najdražih igara. YouTube Gaming bi trebao biti i suglašen s YouTubeom pa će vam se nuditi i prikaz relevantnog sadržaja na YouTube s obzirom koje igre pratite; bile to stranice s prohodima, trikovima ili nešto treće.

Tražilica bi također trebala biti prilagođena ovisno o tome na kojemu se dijelu YouTubea nalazite. Tako će recimo pretraga riječi “call” nuditi sadržaje igre “Call of Duty”, a ne pjesmu “Call Me Maybe” 🙂

Youtube Gaming 02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.