Youtube streaming naš svagdašnji – sve popularniji i u našim krajevima

Istina, nije to toliko novo, ali je u posljednjih godinu streaming video igara na Youtubeu postao vrlo popularan. Svi žele biti viđeni i vidjeti druge, pokazati svoje znanje u video igrama.

Oglas

Ovaj puta nećemo govoriti o onim poznatim imenima koji iskaču iz paštete na svakom koraku, a koje i sami možete pronaći. Zašto ne bismo napravili nešto sasvim drugačije, kao što to i inače radimo? Predstavit ćemo vam jedan novi Youtube kanal koji je tek nedavno otkrio čari streaminga i odlučio krenuti tim vodama. Jedan od takvih je upravo BernyTV Youtube kanal.

Ekipa je na kanalu počela lagano, prije otprilike mjesec dana i u samo mjesec dana su “nagurali” više od 140 streaming videa koji su, koliko vidimo, sve zanimljiviji. Sigurno vas zanima i koje se to igre igraju? Ima ih više, tu su popularni naslovi kao što su World of Tanks (ETS2 Multiplayer), DiRT 2 Rallycross, DiRT 3, American Truck Simulator, Euro Truck Simulator, Farming Simulator 2017,… kao što vidite ima toga.

Naravno, ovako nešto može napraviti i streamati bilo tko od vas. Kako je ekipa BernyTV-a tek na početku pomognite im i pretplatite se na njihov BernyTV Youtube kanal, jer nam je jedna ptičica došapnula kako će uskoro imati nagradni natječaj, poklanjat će nešto lijepo, a nagradu mogu osvojiti samo pretplatnici.

Ako nas pitate, isplati se “zakačiti” za njihov kanal, bar vas to ništa ne košta, samo jedan “klik”… 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.