Zen Pinball, vrhunski arkadni fliper za mase

Ako me išta veže uz djetinjstvo i igre, onda su to fliperi. Sati i dani provedeni po lunaparkovima, koji su gotovo i nestali. Ali zato imamo računala i konzole. Iako “to nije to”, ipak ćete uživati u njima, vjerujte nam na riječ…

Igru osim odlične grafike i fizike kuglice (što znači da djeluje vrlo realno) u igri vas očekuje više scenarija, odnosno više različitih flipera. Neki će vam se više a neki manje svidjeti, no svi su odlično napravljeni. Osim samostalnog igranja moći ćete se okušati i u head-to-head online multiplayer modu, kao i sudjelovati u “multi-day worldwide” turnirima. Uz redovite All-Time i Weekly ljestvice, možete se upisati i na Score Speed, Best One Minute, ili na Multiplayer Ranking. Konkurencija vam je – cijeli svijet!

Ako imate imalo interesa igrati ovu magičnu igru koja je nekad bila glavna igra i na kojoj se vrtio ogroman novac, ovo svakako morate probati.

Zen Pinball, vrhunski arkadni fliper za mase

Naziv igre: Zen Pinball
Platforma:  PS3
Izdavač: Sony Computer Entertainment
Autor:  Zen Studios
Vrsta: simulacija flipera
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
U prodaji od: 14. svibnja 2009
Preporučena cijena: 9,99$
Homepage: www.zenpinball.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.