Zombie Army Trilogy – vi ih jedino možete zaustaviti, spremni?

Achtung! Achtung! Berlin gori i pod opsadom je! Ne znamo kako, ali Adolf Hitler je oživio i sakupio super vojsku zomibija (Undead Super Soldiers) koji će paliti i žariti, zaraziti i uništiti sve što mogu.

Oglas

Novo ratno žarište je Europa, od istoka do zapada, od sjevera do juga. Sve je uništeno i zatrovano, zlo se širi. To ga jedini može zaustaviti? Naravno, vi! Naoružajte se do zuba, jer u borbi sa zombijima ništa nije previše. A pošto su ovo i neki super vojnici, neće vam biti lako. Vrijeme je za Zombie Army Trilogy!

Mjesto radnje je Berlin 1945. godine, a vrijeme radnje je negdje za vrijeme 2. Svjetskog rata, ali neki sasvim drugi pogled. Način igranja je poznat, pucačina u trećem licu, grafika je vrlo živa i dobra, posebno su efektne eksplozije. Hitler je osjetio kako gubi rat i jednostavno se morao podignuti iz groba kako bi u posljednjem naletu i sa svojom vojskom zombija pokušao uništiti savezničke snage.

Ako ste ljubitelji ovakvih igara, tada će vam se Zombie Army Trilogy itekako svidjeti, a akcije i napucavanja neće nedostajati… 🙂

Zombie Army Trilogy 02

Naziv igre: Zombie Army Trilogy
Platforma: PC, PS4, Xbox One
Vrsta: pucačina
Izdavač: Rebellion
Autor: Rebellion
Max. igrača: 4
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 6. ožujka 2015.
Web stranica: http://www.zombiearmy.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.