ARK Park – upoznajte dinosaure

Proširenje od ARK: Survival Evolved, popularne igre preživljavanja sa otvorenim svijetom.

Oglas

ARK Park je doživljaj virtualne stvarnosti koja će vas odvesti u futuristički park dinosaura gdje ih možete gledati, učiti o njima i interaktirati sa više od sto stvorenja i dinosaura iz Jurassic razdoblja gdje. Dok se ARK: Survival Evolved fokusira na lovu i pripitomljavanju dinosaura, ARK Park VR će vam dati priliku da poštujete i razumijete dinosaure u njihovom prirodnom staništu. Smješteni u eri Jurassica, ARK Park interaktivno iskustvo koje će ispuniti svačije snove ulaska u svijet gdje žive dinosauri koji još uvijek lutaju po svijetu.

Možete se natjecati u multiplayer turnejama, pa ćete moći dijeliti svoje gameplaye i svjedočiti dinosaurima izbliza i osobno. ARK Park cilja na to da postane najveća istina života virtualne realnosti koja je ispunjena do vrha sa fascinantnim Jurassic stvorenjima. Sve što možete vidjeti u ARK Parku, dizajnirano je da bude što je realnije moguće kako bi povećali prednosti obrazovanja.

Naziv igre: ARK Park
Platforma: PC, PS4
Vrsta: Avantura
Izdavač: Studio Wildcard
Autor: Snail Game
Max. Igrača: multi
Namijenjena: 18+
Preporučena cijena: –
U prodaji: tijekom 2017.
Web stranica: http://www.arkparkvr.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.