Bully: Anniversary Edition – od sada na Android i iOS uređajima

Proslavite deset godina Bullya na vašim Android i iOS uređajima.

Oglas

U ulozi ste nestašnog petnaesto godišnjaka Jimmy Hopkins sa kojim ćete upravljati društvene skupine korumpirane škole Bullworth akademije. Tucite se sa onima koji vam prave probleme, budite izabrani od učitelja, pobjedite ili izgubite djevojke i preživite godinu u najgoroj školi u okolici.

Bully: Anniversary Edition uključuje sve što hvaljeni Bully: Scholarship Edition sadrži, plus to, podržava ekrane velike razlučivosti, poboljšanu grafiku, poboljšana svjetla i teksture, kontrole koje su redizajnirane za ekrane vaših džepnih uređaja i također dodan je multiplayer sa raznim izazovima.

Izazovi su jedan na jedan u učionici i arkadni stil mini-igara, tko će prije nasjeckati žabu na satu biologije, riješite probleme u riječima na satu engleskog, pomognite letećoj vjeverici da uništi svoje neprijatelje sa žirevima i još puno toga. Preostaje vam da kupite igru po cijeni od 6,99$ i zaigrate ju.

Preuzmite igru za svoj Android uređaj: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstargames.bully

Preuzmite igru za svoj iOS uređaj: https://itunes.apple.com/us/app/bully-anniversary-edition/id1148321705?mt=8

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.