Criminal Girls Invite Only – zločeste curke s onu stranu zakona!

A sada nešto za ljepši spol. Žene kao igrači su poprilično zanemarene, pa evo nešto i za njih – Criminal Girls Invite Only  donosi simpatičnu žensku ekipu ili ako hoćete – bad ass girls… 🙂

Oglas

Igra donosi zanimljivu radnju. Ove zločeste curke ponovo su glavne u ovoj zanimljivoj RPG strategiji napravljenoj u prepoznatljivom anime stilu. Ovo nisu obične djevojke, to su prave kriminalke koje se trebaju popeti na Tower of Hell, a kako bi oslobodile svoju zločestu narav.

Znaju one biti i dobre, pa čak se boriti i protiv zla. Ipak, itekako vole izazivati nevolju što nas uopće ne čudi. Inače ih je ukupno 7, nazivaju ih Delinquents (delikventice), a moraju proći i poseban program rehabilitacije, takozvani Reformation Program. To je ono penjanje što smo malo prije spomenuli.

A gdje ste vi u svemu tome? Pa vi ste njihov programski instruktor, odnosno vodit ćete ovu žensku veselu sedmorku do samog vrha. Ako mislite kako će ići sve po loju, baš i neće… 🙂

criminal-girls-invite-only-02

Naziv igre: Criminal Girls Invite Only
Platforma: PC, PS Vita
Vrsta: RPG, strategija, anime
Izdavač: NIS America
Autor: Nippon Ichi Software
Max. igrača: 1
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: – (Steam)
U prodaji od: 11. siječnja 2017.
Web stranica: http://nisamerica.com/games/criminal_girls/index.php?offset=1

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.