Don’t Starve – napokon na Android uređajima!

Don’t Starve: Pocket Edition donosi hit igru sa PCa u kojoj je uživalo i koju je igralo preko 6 miliona ljudi.

Oglas

Sada možete zaigrati Don’t Starve i na svojim džepnim prijateljima koju ste vjerovatno igrali na svom PCu. Istražite divlji svijet i preživite što duže možete. U ulozi ste lika koji se zove Wilsona, neustrašivog znanstvenika koje je upao u zamku i prevezen je na misteriozni divlji svijet na kojemu se mora snaći i preživljavati koristeći se stvarima iz prirode.

Wilson mora naučiti iskorištavati okolinu i stanovnike otoka, ako se nada pobjeći i pronaći svoj put do kuće. Uđite u nepoznati i neistraženi svijet koji je pun čudnih stvorenja i iznenađenja. Skupljajte sredstva i napravite korisne stvari i strukture koje će vam pomoći u preživljavanju. Igrajte na svoj način i raspletite misteriju svima nepoznatog otoka. Igra košta samo 26kuna, što je malo za tako dobru igru koju smo odmah kupili čim smo ju vidjeli na google playu.

 

Preuzmite igru za svoj Android uređaj: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kleientertainment.doNotStarvePocket

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.