Farming Simulator 2013 – poljoprivrednici svih zemalja, navalite na oranje i drljanje!

Čekanju je kraj! Konačno smo doživjeli i novi Farming Simulator 2013! Imali smo dosta upita u redakciju kada će se pojaviti, i evo ga – čekanju je kraj, još samo dva dana!

Oglas

Službeni izlazak Farming Simulator 2013, najpopularnije poljoprivredne simulacije određen je za 25. ovog mjeseca. Nova je igra veća i raskošnija, te obogaćena mnogim novim dodacima, a sve da bi vi kao igrači osjetili kako je to biti jedan moderan poljoprivrednik s modernom tehnologijom za obradu zemlje.

Gospodarenje životinjskim blagom, upravljanje zemljom i usjevima, prodaja vaših poljoprivrednih proizvoda, sve je to prava mala poljoprivredna industrija. Na vama je da pokažete koliko ste sposobni i da razvijete veliku i bogatu farmu. Okoliš je potpuno novi, veći, detaljniji, uživat ćete u igranju.

Kako budete napredovali u igri dobivat ćete nove zadatke, upravljat ćete sa sve više i više zemlje, poljoprivredne mehanizacije i mašinerije i to od poznatih svjetskih imena kao što su Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Same, Horsch i Grimme. Dodane su i nove kulture koje možete saditi (šećerna repa, krumpir,…), nove životinje (kokoši, ovce,…) te nova mehanizacija. Sve u svemu, vrijeme je za… oranje!

Spomenimo i kako Farming Simulator 2013 možete igrati i online ili u lokalnoj mreži. Možete dijeliti modove, vozila, opremu i štošta drugo s igračima širom svijeta. podsjetit ćemo vas kako je upravo Farming simulator bio i jedna od naših najčitanijih recenzija. Ako se želite podsjetiti na njih, evo ih:
RECENZIJA: Farming Simulator 2009, postani poljoprivrednik
RECENZIJA: Farming Simulator 2011 – hej haj, selo moje veselo!

Naziv igre: Farming Simulator 2013
Platforma: PC
Vrsta: simulacija
Izdavač: Focus Home Interactive
Autor: Giants Software
Max. igrača: 10
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 29,99$
U prodaji od: 25. listopada 2011
Službena stranica: www.focus-home.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.