G.Skill RIPJAWS KM560 MX nova gamerska mehanička tipkovnica

G.Skill RIPJAWS KM560 MX je nova u seriji mehaničkih tipkovnica koja će se itekako svidjeti gamerima jer je njima i namijenjena.

Oglas

Tajvanska kompanija G.Skill najavila je svoju novu mehaničku gamersku tipkovnicu G.Skill RIPJAWS KM560 MX. Ne, nije im prva, imaju zanimljiv portfelj. Radi se o kompaktnoj tipkovnici pune veličine tipki, ali ona nema onaj numerički dio, što možete vidjeti i na slikama. Vjerojatno je to tako kako bi imali više mjesta za miša (koji može biti bliže), ali vjerojatno i za neke druge dodatke.

G.Skill RIPJAWS KM560 MX tipkovnica koristi Cherry MX Red prekidače koji su udaljeni jedan od drugoga 2 milimetra, a garancija na svaku tipku je 50 milijuna pritisaka. Osim crvenog pozadinskog LED osvjetljenja tipkovnica je dostupna sa smeđom i plavom pozadinskom bojom, no nema mogućnosti RGB LED boja, dakle ne možete ih mijenjati i usklađivati s nekim drugim osvjetljenjima.

Saznajemo kako će se u prodaji pojaviti u Aziji, Europi i Americi. Ono što nam se ne sviđa je što će se pojaviti tek krajem godine, tako da za sada nije poznata niti cijena. Više detalja o G.Skill RIPJAWS KM560 MX tipkovnici možete pronaći na službenim stranicama.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.