Gran Turismo Sport – vozite svog omiljenog limenog ljubimca

U godini 1997. prošloga stoljeća, Gran turismo (GT) uveo je u svijet novu sposobnost da kreira automobile u 3DCG dimenziji i dopustio igračima da ih isprobaju u svojim domovima na konzolama.

Oglas

Od tada, GT serija zabilježila je nevjerovatnih 76.74 milijuna primjeraka, rekorde i nagrade je osvojio na putu i 2017. godinu, GT kreator će uzeti naslov za sljedeću razinu s izdavanjem Gran Turismo Sport na PS4 konzolama, gdje će promovirati preporod automibilizma sa svojim suradnjom međunarodne automobilističke federacije (FIA).

Originalni modeli trkaćih automobila naći će se samo u Gran Turismo Sport-u. Razvrstavaju se u kategorije ne temelju stvarnog svijeta automobila i jednakih uvjeta za natjecanje. Navesti ćemo samo neke od njih, na primje, grupa 3 temelji se na stvarnom svijetu GT3 klase, što uključuje da je FIA odobrila a to uključuje atomobile kao što su Audi R8 LMS, McLaren 650S i Renault Sport RS. Ona također uključuje automobile kao što su Toyota FT-1 Vision, Subaru WRX i Chevrolet Corvette Stingray C7 koji su se prilagodili Gran Turismu u susretu GT3 specifikacijama. To omogućuje da se igrač utrkuje sa svojim omiljenim automobila.

Naziv igre: Gran Turismo Sport
Platforma: PS4
Vrsta: utrka, avantura
Izdavač: Polyphony Digital
Autor: Polyphony Digital
Max. Igrača: multi
Namijenjena: 3+
Preporučena cijena: £49.99
U prodaji: 2017.
Web stranica: http://www.gran-turismo.com/us/products/gtsport/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.