Halo Wars 2 stiže u veljači, jeste spremni za mega makljažu?

Potpuno nova i akcijski nabijena igra iz Halo serijala očekuje nas u drugoj polovici veljače. Ako ste pravi ljubitelj RTS akcije, Halo Wars 2 je igra koju ne bi smjeli zaobići.

Oglas

Heroji iz Halo Warsa nikad nisu bili u većoj opasnosti, a i galaksija je također u velikoj opasnosti. Igra se po radnji nastavlja na događaje koje ste mogli vidjeti u Halo 5, a očekuje vas čak 13 akcijom nabijenih misija koje vas vode na poznatu Halo lokaciju – Ark.

U igri Halo Wars 2 trebate izgraditi svoju vlastitu Halo vojsku, ali i kreirati bazu, vozila i druge sitnice kako bi se mogli dostojno pokazati u borbama kojih će biti puno i neće biti jednostavne. A neprijatelji? Naravno, alieni koji nikad ne miruju i koji su uvijek ratoborno raspoloženi.

Osim u single playeru igrati možete i u Multiplayer Warfare u kojem igrate zajedno s prijateljima ili protiv njih, ili pak na Xbox Live u kombinaciji 3 na 3. Treba li spomenuti kako vođe timova imaju posebne sposobnosti koje možda mogu i promijeniti tijek bitaka… 🙂

Naziv igre: Halo Wars 2
Platforma: PC, Xbox One
Vrsta: RTS
Izdavač: Microsoft Studios
Autor: 343 Industries
Max. igrača: multi
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 59,99$
U prodaji od: 21. veljače 2017
Web stranica: https://www.halowaypoint.com/en-us/games/halo-wars-2

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.