Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn je nadolazeća akciska RPG video igra, objavljena od strane Sony Interactive Entertainment za PlayStation 4.

Oglas

Radnja se vrti oko Aloy, lovac i strijelac koji živi u svijetu prepunog robota. Nakon što jezatvoren njezin život, odlučila je otkriti opasnosti od kojih je se držala jako dugo zaklonjena. Taktike za preživljavanje i oružje koje ima mora koristiti u borbi protiv mehaniziranih strojeva čiji ostatci također mogu poslužiti kao resursi za preživljavanje. Igra ima otvoreni svijet za istraživanje, podjeljeni u plemenima koja moraju ostvariti zadatke, dok je glavni dio igrice vodi po cijelom svijetu. Razvoj Horizon Zero Dawn započeo je 2011 god. Koncept prikazuje sve ljepote i naravno opasnosti koje nam svijet donosi. Dok Aloy napreduje kroz postapokaliptično vrijeme zemljom vladaju robotska stvorenja poznata jednostavno kao strojevi. Aloy ima razne načine za poraziti neprijatelja, kao što je eksplozija u bliskoj borbi.

 

Naziv igre: Horizon Zero Dawn
Platforma: PS4,
Vrsta: akcija, RPG
Izdavač: Sony Computer Entertainment
Autor: Guerrilla Games
Max. Igrača: multi
Namijenjena: 12+
reporučena cijena: $69.99
U prodaji: 07.03.2017
Web stranica: https://www.guerrilla-games.com/play/horizon

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.