I Love Hue – nova jednostavna slagalica u kojoj slažete boje

Glavna preokupacija igre I Love Hue su boje, odnosno različite nijanse različitih boja.

Oglas

Glavna tajna leži u organizaciji i slaganju boja. Ovo je jedna mirnija igra za ove blagdanske dane. Iako će se pojaviti tek iduće godine, točnije u siječnju 2017. godine i to na Android i iOS platformama, neće smetati ako je ranije najavimo i kažemo kako je ovo ambijentalna i umirujuća igra za one koji vole organizirati precizne, strukture, boje, nijanse.

Sam način igranja je vrlo jednostavan – cilj je složiti nijanse boja, tako da se one prelijevaju iz jedne u drugu. Možda sve zvuči jednostavno, možda to tako i je, ali spomenut ćemo kako igra ima čak 250 nivoa, tako da imate toga složiti napretek.

Dok budete igrali i slagali svoje nijanse, cijelo vas vrijeme prati ugodna ambijentalna glazba, a sve kako bi igranje bilo ugodnije i smirujuće, tako da se možete bolje koncentrirati. S obzirom da je zmsko vrijeme i baš i nije neka velika sreća biti vani na hladnoći, osim ako niste na skijama ili klizalištu, utoplite se u svom domu i zaigrajte I Love Hue… 🙂

Kao što smo rekli, igra će biti dostupna u siječnju za skidanje, naravno besplatno… 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.