Impact Winter – hoće li doći spasilačka ekipa

Pomalo turobna i usamljenička avantura, to je Impact Winter. Igra se odvija većinom po snijegu i ledu, u cičoj zimi. Možete li preživjeti sve izazove? Ne sumnjamo. Ali to je tek vrh ledenog brijega…

Oglas

Godina je 2018. i nećete vjerovati – došlo je ledeno doba i čovječanstvo se povuklo u utrobu zemlje jer je na površini prehladno. Naime, jedan je veći asteroid pogodio zemlju i izbacio je iz njene putanje te napravio kaos na planetu Zemlji. Izvori hrane i poljoprivreda su praktički nestali, snijeg neprestano pada, a temperatura je daleko ispod nule.

Kako preživjeti u novoj surovoj stvarnosti koja nas okružuje? Vrlo teško. Preživjeti je pravi izazov. No vaša će priča krenuti u nekom posve drugom smjeru. Ako-Light, vaš prijatelj robot, primio je radijsku poruku koja bi mogla promijeniti kompletnu stvarnost. Poruka kaže kako pomoć stiže za 30 dana.

Nije teško zaključiti kako u tih godinu dana morate – preživjeti. U ulozi ste Jacoba Solomona koji će zajedno sa svojim timom od još četiri osobe, svaka sa svojim posebnim vještinama, pokušati preživjeti do dolaska pomoći. Tražit ćete hranu, pronalaziti različite alate i predmete koji će vam pomoći u preživljavanju, te što je najvažnije – održati se zajedno kao tim kako bi preživjeli ljutu zimu. No, neće vam samo zima biti problem… 🙂

U igri Impact Winter kontrolirate cijelu ekipu koja jednostavno pokušava preživjeti u novonastalom post-apokaliptičnom svijetu koji se promijenio u potpunosti nakon razarajućeg udara asteroida u planet Zemlju. Sve što trebate je preživjeti 30 dana.

Naziv igre: Impact Winter
Platforma: PC, PS4, Xbox One
Vrsta: avantura
Izdavač: Bandai Namco Games
Razvojni tim: Mojo Bones
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 19,99€ (Steam)
U prodaji od: 23. svibnja 2017.
Web stranica: http://www.impactwinter.co.uk/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.