Pokemon Go @ Apple Watch – popularna video igra na pametnom satu

Ako se ne varamo, Apple Watch je prvi pametni sat na kojem možete igrati Pokemon Go.

Oglas

Svi sve znate o igri Pokemon Go, mnogi je vjerojatno (još uvijek) igrate. Ako ste slučajno vlasnik Apple Watch pametnog sata obradovat će vas informacija kako igra dolazi i na ovaj uređaj.

Postoje mnogi pametni satovi koji rade na “čistom” Android OS-u i koji bi možda i mogli pokrenuti igru, ako ga slučajno imate probajte. No, službena informacija govori kako će se igra koja je promijenila sliku o proširenoj stvarnosti (Augmented Reality, AR) na pametnim telefonima, a to bi se isto moglo dogoditi i na ovom pametnom satu.

Bilo je proturječnih informacija u kojima je čak i negiran izlazak ove igre na Appleovom pametnom satu, no priča se ipak zakotrljala i Pokemon Go ipak dolazi na Apple Watch. Naravno, igra je posebno prilagođena kako bi se mogla igrati na tako malom ekranu, no ima to možda i neke svoje prednosti – uvijek vam je sve u ruci… točnije, na ruci.

pokemon-go-popularna-video-igra-stize-i-na-apple-watch-pametni-sat-03

Ono što je zanimljivo oko ove priče je kako će se Pokemon Go moći kombinirati i s fitnesom – dok džogirate na svojoj omiljenoj ruti istovremeno lovite Pokemone… 🙂

pokemon-go-popularna-video-igra-stize-i-na-apple-watch-pametni-sat-02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.