Pokemon Go jedan od najtraženijih pojmova na Google tražilici u 2016. godini

Iako su nastali prije čak 21 godine, Pokemoni su se vratili. Naravno, preko nove igre Pokemon Go, koja je negdje tamo tijekom ljeta totalno zaludila cijeli svijet.

Oglas

Što se najviše upisivalo u Google tražilicu tijekom 2016. godine. Za očekivati je kako su trendovi bili američki izbori, Pokemoni , iPhone 7 i Olimpijske igre. Evo nekih zgodnih detalja. Stvar koja je izbezumila cijeli svijet, barem ovaj “zapadni”, svakako su kontroverzni američki izbori koji su po nekima donijeli i neočekivane rezultate.

Tako su neki od najčešćih pojmova upisivani u Google bili Trump (čak i bez imena), zatim Hillary Clinton, Election (izbori). Kako i ne bi kada će ti izbori imati velik utjecaj i na mnoge zemlje. Ipak najtraženija riječ na Googleu navodno je “Powerball”, a radi se o jackpot dobitku od 1,56 milijardi dolara.

Neki od najčešće spominjanih pojmova su i iPhone 7, iako nije donio neki napredak u odnosu na prošli model ipak je tražen, ako nikako drugačije onda po inerciji. Tražene su i olimpijske igre, a i Brexit je bio zanimljiv.

koji-su-najtrazeniji-pojmovi-na-google-trazilici-u-2016-02

Ovo su navodno najtraženiji pojmovi na Googleu u 2016. godini:
1. Powerball
2. Prince
3. Hurricane Matthew
4. Pokémon Go
5. Slither.io
6. Olympics
7. David Bowie
8. Trump
9. Election
10. Hillary Clinton

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.