Pokemon Go update napokon dodaje 80 novih čudovišta

Pokémon Go 0.57.2 is je vani. Nova nadogradnja donosit noćnu verziju karte, nove bobice, nove načine sustretanja i naravno ono što su svi čekali –  nove Pokemone.

Oglas

Kada je prošli tjedan Niantic Labs objavio Pokémon Go događaj za Valentinovo, svi su se pitali zašto nisu predstavljeni i novi sadržaji igrice. Odgovor je stigao s objavom Niantica i njegovih planova za novi veliki update koji će, između ostalog, donijeti i gomilu novih Pokemona koje treba uhvatiti.

Napokon smo dočekali 80 novih Pokemona iz Pokémon Gold i Pokémon Silver igrica na konzolama, od kojih će neki biti posebne rodne verzije, a uz nove Pokemone, nisu zaboravljeni ni stari. Pokemoni  iz Kanto regije sada će moći evoluirati u Pokemone Johto regije uz pomoć evolucijski pomagala koji će biti dostupni na PokéStop-ovima. Uz ovo, najavljeno je da će Pokemoni sad moći i drugačije reagirati kada ih pokušate uloviti, a igračima će biti dostupni nove bobice i Pokelopte direktno s zaslona sa novim izbornikom.

Što se tiče bobica, dodane su dvije nove. Prva, Nanab Berry, koja će usporiti Pokemon da ga lakše ulovite, i druga, Pinap Berry, kojom ćete nakon što ulovite Pokemona dobiti duplu količinu Candy-a. Također je odsad dostupno i novo uređivanje avatara s novim kapama, hlačama, majicama te drugim stvarima.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.