Resistance 3 – Amerika je izgubljen slučaj?

" style=

Nečasno otpušteni čuvar Joseph Capelli krije se od invazije opasnih Chimerana, pokušava preživjeti zajedno sa svojom novom ženom i malim sinom. Kada doktor Fyodor Malikov predloži gotovo očajnički plan, stvari u se počele kretati. na bolje. Aok smo vam zaboravili reći, vrijeme igre odvija se tamo negdje 1950. godine, u nekom alternativnom svijetu u kojem je Ameriku pokorila i uništila alienska rasa Chimeran. Ipak, neki su preživjeli i sada se kriju od Chimerana i sigurne smrti. Vi ste upravo u ulozi Josepha Capellija, posljednjeg preživjelog čuvara (Sentinel) tajnog vojnog programa, koji će tijekom igre pokušati preživjeti i ne samo to nego se i žestoko boriti protiv nemilosrdnih Chimera.

Uz epske single-player kampanje, Resistance 3 vam nudi i dvije online kampanje kao i kooperativni mod u podijeljenom "split" ekranu. Grafika je također prilično dobra. Ima toga još, pogledajte trailer i gameplay niže.

Naziv igre: Resistance 3
Platforma: PS3
Vrsta: pucačina u prvom licu, FPS
Izdavač: Sony Computer Entertainment
Autor: Insomniac Games
Max. igrača: 2
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 59,99$
U prodaji od: 6. rujna 2011
Službena stranica: www.myresistance.net

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.