Rising Storm 2: Vietnam – doživite pravi ugođaj u Vijetnamu

 Rising storm 2 Vijetman je nastavak PC igre iz 2013 multiplayer igra godine, razvijena od strane istog tima koje je stvorio nagrađivanu asimetričnu igranost, u suradnji s Tripwire Interactive.

Oglas

Po prvi puta, igrica je autentični gunplay i brutalna u prvom licu akcija Red Orchestra serija dolazi u doba automatskih oružja, moderni oružani sustav i prijenosni minobacač što je još zanimljivije i bolji doživljaj, naravno. Rising Storm 2 vas prenosi u brutalni rat koji je bio Vuetnamu. Igrica vam nudi intenzivne taktičke akcije za do 64 igraču u borbama između američkih snaga i Vijetnamaca, a svaka sila ima svoje jedinstvene sposobnosti i taktičke prednosti, kao što su topništvo, rakete zemlja – zrak, zamke, zasjede i još puno toga, što će igicu učiniti zanimljivijom. Svaka mapa i iskustva su vjerno kreirani u skobima koji su se dogodili u Vijetnamu, a cilj je udubiti igrače u igricu te izravno u rat sa svojim ekstremnim autentičnostima iz stvarnog života. Mape će biti prikazane poznate džungle Vijentnama, ali će također i prikazati bitke koje su se dogodile u gradovima, brežuljcima, u SAD – u Firebases, rižinim poljima, plantažama i još puno zanimljivih i realnih lokacija, koje će igračima pružiti takav dobar ugođaj da će sami misliti da su tamo.

 

 

 

Naziv igre: Rising Storm 2: Vietnam
Platforma: PS4, PC
Vrsta: akcija, pucačina, simulacija
Izdavač: Antimatter Games
Autor: Tripwire Interactive
Max. Igrača: multi
Namijenjena: 18+
Preporučena cijena: 50$
U prodaji: 2017
Web stranica: http://www.risingstorm2.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.