State of Decay 2 – zabavitese sa prijateljima u preživljavanju

U ovom trenutku igrica izgleda nešto slično kao video igra The Walking Dead. U State of Decay 2 ne postoji niti jedan protagonist. Umjesto toga, možete igrati kao cijela zajednica.

Oglas

Programeri kažu da je svaki praživjeli u igri je svoje lice uz mješavinu pozadinskih osobina, vještina i stavova koji određuju što mogu činiti, ono što oni žele i što su spremni učiniti kako bi dobili što su poželjeli. Imajući to na umu, ne postoje dvije sliče priče u State of Decay 2 kao zajednice i kolektivnih izbora za oblikovanje kako se igra igra. To je otvoreni svijet igre ispunjen s dinamičnim zombijima i ljudsim neprijateljima, prijateljki preživjeli može ući u zajednicu sa svojim vrijednim resursima i opremom potrebnom da bi zajednica preživjela. Igru State of Decay 2 možete igrati u single player verziji, ali po prvi puta možete igrati četiri play co-op multiplayer sa svojim prijateljima i zajedno preživljavati i skupljati opremu i resurse kako bi preživjeli. Možete ih pozvati u svoju igru ili vi možete ići kod njih. Svaki igrač ostaje zadužen za vlastite znakove zajednice

 

 
Naziv igre: State of Decay 2
platforma: XBOX, PC
Vrsta: akcija, avantura
Izdavač: Undead Labs
Autor: Microsoft Game Studios
Max. Igrača: multi
Namijenjena: 18+
Preporučena cijena: –
U prodaji: 2017
Web stranica: http://stateofdecay.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.