Stiže novi Super Mario Run – za igranje ćete morati biti spojeni na Internet

Super Mario Run izlazi 15. prosinca, ali za igranje igrice trebat će vam stalna povezanost s internetom.

Oglas

Kreator Maria, Shigeru Miyamoto, potvrdio je taj detalj u intervjuu za Mashable, kazavši da je uvjet uveden zbog zaustavljanja piratstva.

“Mi gledamo naš softver kao vrlo važnu prednost” rekao je Miyamoto. “Također za korisnike koji kupuju igru, željeli smo biti sigurni da smo u mogućnosti ponuditi ju na način da je softver siguran.”

Na pitanje upućuje li “sigurnost” na rizik od piratstva, Miyamoto je rekao kako je to točno. Dodao je kako je Nintendo razmotrio uvođenje mogućnosti igranja offline single-player World Tour story mode, ali to bi zakompliciralo povezanost s Toad Rallyem i Kingdom načinom koji se oslanjaju na mobilne podatke. U Toad Rallyu možete promijeniti “ghost” verzije drugih igrača da završite tečaj brže, a u Mushroom Kingdomu možete kreirati i dijeliti vlastite tečajeve.

super-mario-run-02

Novost će biti razočaranje za fanove Maria koji su se nadali da će se uhvatiti igrice za vrijeme putovanja na posao kada su izvan mreže, ali ako je Nintendo kreirao dovoljno uvjerljiv naslov to ne bi trebalo biti nešto što će pokolebati korisnike u ponovnom igranju igre Super Mario Run.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.