Ugly Americans: Apocalypsegeddon – uvrnuta igra za odrasle?

" style=

Pred vama je jedinstvena animirana komedija pretvorena u video igru koja je napravljena kao kooperativna "side-scroller" pucačina. Možete odabrati jednog od četiri ponuđena lika, uključujući i legendarnog Gauntleta i Robotrona, i zajedno s još tri igrača (ili sami) trebate raščistiti kaos i apokalipsu na koji ćete nailaziti. Ne treba spominjati kako svaki od odabranih likova ima svoje posebne karakteristike, mogućnosti i oružja.

Morate pročešljati ulice New York Cityja i sređivati različite demone, delikvente i zombije bljujući vatru ili izbacujući razne uvrnute predmete na njih kao šti su kosturova glava, riba, bejzbolske lopte i slično. Istraživat ćete i zamršene slučajeve Odjela za integraciju (Department of Integration), a kao epilog svake misije očekuje vas i veliki boss!!!

Totalno "spaljena" igra, ovako nešto niste vidjeli. Možete to vidjeti sad, odmah, ako kliknete na jedan od tri niže zalijepljenih videa. Ne propustite 🙂

Naziv igre: Ugly Americans: Apocalypsegeddon
Platforma: PS3, Xbox 360
Vrsta: akcija, pucačina u trećem licu
Izdavač: 345 Games
Autor: Backbone Entertainment
Max. igrača: 4
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 9,99$
U prodaji od: 30. kolovoza 2011
Službena stranica: www.facebook.com/uglyamericans

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.